Lliga Europea

El Vila-sana Coop d’Ivars perd contra el Fraga i es complica la vida a Europa (1-2)

El Vila-sana Coop d’Ivars ha desaprofitat tres faltes directes i ha encaixat una derrota que fa mal contra el Fraga (1-2) en el seu segon partit de la lliga europea. Un gol de la visitant Aina Arxé a 1:04 del final compromet seriosament les possibilitats d’accedir als quarts del vigent subcampió, que en el primer partit va caure a la pista del Benfica i que no pot fallar en els dos partits que li resten, el 10 de febrer a la pista del Fraga i el 24 de febrer a casa davant del Benfica. Maria Porta ha avançat el conjunt de Lluís Rodero, però Vinyet Flix ha fet el gol del Fraga abans del descans (20’) de falta directa

El Martinelia Manlleu, que en seu primer partit va vèncer el Coutras (0-7), ha cedit avui el lideratge del grup C a casa davant del Corunya, que l’ha batut per 0-2 amb dos gols de la xilena Fernanda Muñoz. La derrota compromet seriosament les possibilitats de les osonenques d’acabar primeres de grup ja que haurien de vèncer les asturianes a domicili, però no pas la classificació, que tenen a tocar perquè passen a quarts dos dels tres equips de cada un dels quatre grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)