OK Lliga

El Barça arriba als 50 partits seguits invicte a la lliga

El Calafell venç el Caldes i es situa tercer en solitari

El Barça ha arribat als 50 partits seguits invicte en l’OK Lliga amb la seva victòria per 0-4 a la pista de l’Alcoi en la setzena jornada. Els blaugrana han superat un complicat conjunt alcoià en la segona meitat després del 0-1 del descans. João Rodrigues i Pau Bargalló han marcat dos gols cada un. Els 50 partits seguits sense perdre a l’OK Lliga són de les dues darreres temporades, els 16 d’enguany amb 15 victòries i 1 empat, els 8 del play-off de la campanya passada en els quarts, la semifinal i la final, tot amb victòries; i els 26 de la fase regular, amb 24 triomfs i dos empats. L’última derrota la lliga va ser en el cinquè partit de la semifinal de la temporada 2021-22 a casa contra el Reus (3-4).

L’Igualada Rigat continua amb la seva bona marxa i ha superat per 4-2 el Finques Prats Lleida amb dos gols de Nil Cervera. Els igualadins continuen en la zona mitja alta de la taula. El Parlem Clafell s’ha situat tercer després de guanyar per 5-3 el Recam Làser Caldes. La primera meitat ha estat més anivellada, i en la segona els penedesencs s’han distanciat. Oriol Vives ha marcat tres gols pel Calafell. El Voltregà Movento Stern s’ha imposat per 5-3 el Reus Deportiu Virginias en un partit que s’ha decidit en la segona part. Àlex Rodríguez ha marcar tres gols pels locals. El Liceo ha sumat la seva segona victòria fora de casa al imposar-se a la pista del Rivas per 0-6.

El Noia Freixenet s’ha retrobat amb la victòria a la lliga i ha superat el Garatge Plana Girona per 5-1 en la segona meitat després de l’empat a un gol al descans. Ha estat la primera derrota dels gironins després del canvi d’entrenador fa tres jornades. El Senergy Renovables Sant Cugat ha estat superior al Mataró, al cuer, i l’ha derrotat per 5-3. Ha fet una bon primera meitat i amb el 4-0 al descans pràcticament ha sentenciat el partit.