OK Lliga

El Barça venç el Noia i consolida el lidertge

Hoquei sobre patins. Els blaugrana s’imposen en un partit anivellat que en els dos darrers minuts es va tornar molt intens

Barça 4 Noia Freixenet 2

BARÇA:Carles Grau, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Marc Grau, Llorca, Cervera i Fernández.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Jordi Bargalló i Morales –equip inicial–; Costa, Gabarró, Mendes, Rovira i Marimón.GOLS:1-0 (11’) Rodrigues, de penal. 2-0 (12’) Rodrigues. 2-1 (33’) Morales. 3-1 (48’) Alabart. 3-2 (42’) Morales. 4-2 (50’) Pau Bargalló.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Pau Bargalló (2), del Barça, i al tècnic del Noia, Pere Varias, i targeta vermella al segon entrenador del Noia, David Cañadas.FALTES:7 del Barça i 9 del Noia.

El duel entre els dos primers de l’OK Lliga es va decantar a favor del Barça, el líder, que es va imposar per 4-2 al Noia Freixenet i va ampliar el seu avantatge al capdamunt de la classificació. Els blaugrana es van avançar amb dos gols seguits de João Rodrigues, el primer de penal, i amb aquesta diferència es va arribar al descans. En l’inici de la segona meitat Xavi Costa es va lesionar a la cuixa esquerra en una acció defensiva i va haver d’abandonar la pista. El Noia, que sempre va estar en el partit, va reduir la diferència uns minuts després amb un gol de Morales, i va disposar una falta directe per empatar a cinc minuts del final. Els dos últims minuts van ser molt intensos. Alabart va marcar el 3-1, i tot seguit Morales va tornar a ajustar el partit amb el 3-2. Una targeta blava al tècnic del Noia, Pere Varias, i una targeta vermella al segon entrenador van significar un falta directe que Pau Bargalló va convertir en el 4-2 definitiu.