Lliga Europea

El Barça busca el primer lloc

Hoquei sobre patins. El Reus i el Calafell s’enfronten en la cinquena jornada de la lliga europea amb els penedesencs amb ganes de continuar lluitant per passar a quarts

El Barça busca assegurar el primer lloc del grup A en la cinquena jornada de la lliga europea. Els blaugrana reben el Forte de Marmi (20 h) i amb una victòria ho aconseguirien. El Barça ja està classificat per alls quarts i el conjunt italià encara te mínimes possibilitats. En la primera volta el Barça es va imposar a la pista del Forte per 1-3. En aquest mateix grup el Liceo es juga les seves últimes possibilitats a la complicada pista del Barcelos (23 h), segon de grup.

En el grup B el Reus Deportiu Virginias rep el Parlem Calafell (21 h) en un duel en el qual els locals ja no tenen possibilitats i els visitants aspiren a ser a quarts, i amb un altra victòria farien un pas important per aconseguir-ho. El Reus, sense cap punt encara, intentarà sumar el primer. En la primera volta el Calafell va guanyar per 4-1.

El Finques Prats Lleida encara és viu, però ha de guanyar els dos partits que falten per acabar la fase de grups i que la resta de resultats li siguin favorables. Els lleidatans reben el Trissino (20.30 h), segon del grup C, i un empat els deixaria fora de quarts. En la primera volta els italians van guanyar 8-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)