OK Lliga

Els cinc primers de la taula sumen una nova victòria

El Palau goleja el Bembibre (9-3), el Cerdanyola venç clarament l’Igualada (3-7) i el Sant Cugat a l’Alcobendas (6-2)

Els cinc primers classificats de l’OK Lliga femenina han guanyat en aquesta quinzena jornada de la competició que s’ha disputat al llarg de la setmana per la competicio europea. El Generali Palau ha golejat per 9-3 el Bembibre amb quatre gols d’Aina Florenza i dos més de Berta Busquets, en un partit que ha sentenciat en la segona meitat. Les visitants han plantat cara a l’inici (2-2), però al descans ja s’ha arribat amb un 4-2. L’Igualada Femení Grupo Guzman ha perdut a casa contra el Cerdanyola Feníe Energía per un clar 3-7. Ha sumat la seva tercera victòria consecutiva. El Solideo Sant Cugat ha guanyat per 6-2 l’Alcobendas, el cuer, en una bona segona meitat. Les vallesanes portaven tres derrotes seguides. Al descans s’ha arribat amb un empat, 2-2. Han marcat dos gols per al Sant Cugat Laura Porta, Txell Gimeno i Alba Ambrós.

En els quatre partits que es van avançar a dimecres per la jornada de la Lliga europea femenina, el Vila-sana es va imposar a la pista de Las Rozas per 1-4, amb dos gols de Daiana Silva i després de remuntar l’1-0 en els primers minuts. Els altres tres equips catalans van perdre. El Lidergrip Mataró va caure en el seu pavelló per 1-4 contra l’Esneca Fraga. Les mataronines van arribar al descans amb un curt 0-1 i el Fraga es va imposar en els últims minuts. El Voltregà Movento Stern va caure per 6-2 a la pista del Telecable Gijón. Al descans les osonenques perdien per 2-1 i les asturianes van dominar la segona meitat, i Marta Piquero i Sara Roces van anotar dos gols cada una. El Martinelia Manlleu va visitar el Corunya, un rival directe a la classificació i va ser derrotat per 5-3. Es va posar amb un 1-2 a l’inici de la segona meitat, però les gallegues van donar la volta al partit. Joan Comas va fer dos gols pel Manlleu i Alba Garrote en va fer tres pel Corunya.