OK Lliga

El Barça sua per vèncer l’Igualada malgrat el 2-6, i el Noia i el Reus empaten (4-4)

El Calafell supera el Girona per 4-1

E Barça ha suat de valent per derrotar l’Igualada Rigat malgrat el resultat final de 2-6. Els igualadins ha fet un gran partit, han estat lluitant pels punts i han arribat a un minut del final amb un 2-3. Pau Bargalló ha marcat de falta directe i en l’últim minut han arribat dos gols més dels blaugrana. Pau Bargalló ha fet dos gols de falta directe i João Rodrigues ha marcat dos gols en els últims 40 segons. En un gran partit, molt disputat i amb alternatives el Noia Freixenet i el Reus Deportiu Virginias han empatat, 4-4. Al descans s’ha arribat amb un 2-2 i en la segona part han continuat els gols. Els de Sant Sadurní han empatat a falta de cinc minuts.

El Parlem Calafell continua tercer després de derrotar per 4-1 el Garatge Plana Girona. Els penedesencs han marcar als 27 segons i ja han dominat el partit. En la segona meitat han ampliat el marcador. Joan Pascual i Arnau Xaus han fet dos gols cada un. El Finques Prats Lleida ha perdut per la mínima a la pista del Rivas (2-1) i ha entrat en la zona de descens. L’enfrontament s’ha decidit en la segona meitat quan els madrilenys han anotat els seus dos gols, el segon a un minut del final. El Lleida ha fet el 2-1 definitiu a un segon per acabar.

El Liceo ha superat clarament el Matarí, el cuer per 4-0 amb tres gols de César Carballeira, dos d’ells de penal. El Voltregà Movento Stern s’ha imposat a la complicada pista de l’Alcoi per 1-3. El partit ha estat molt anivellat i després del 0-0 del descans els osonencs s’han avançat amb u 0-2, i han sentenciat amb un gol a porteria buida d’Eric Vargas a quinze segons del final. El Senergy Sant Just ha cedit un empat (3-3) contra el Recam Làser Caldes després de dominar per 3-1. Els calderins han empatat en els últims nou minuts.