Europe Cup

El Voltregà Movento Stern s’exhibeix contra el Braga en l’anada dels quarts (8-3)

El Voltregà Movento Stern, el vigent campió, ha derrotat el Braga portuguès per un contundent 8-3 en el partit d’anada dels quarts de final de l’Europe Cup en la repetició de la final de l’any passat i fa camí amb determinació cap a les semifinals. L’Igualada Rigat, per la seva banda, ha superat el Valdagno italià per 2-1 i s’haurà d’arromangar a Itàlia. Els partits de tornada es jugaran el 16 de març.

El Voltregà s’ha avançat dues vegades en el primer temps –Aleix Molas (3’) i Gerard Teixidó (13’), però els portuguesos han igualat abans del descans. En el segon temps, Àlex Rodríguez ha marcat el 3-2 (27’) i Eric Vargas ha clavat el 4-2 (31’) i el 5-1 (40’). Jordi Burgaya s’ha sumat a la festa osonenca: 6-2 a 6:16 del final davant d’un rival estabornit. Llàstima que a 2:06 del final, Pedro Mendes ha fet el tercer gol visitant. Els altres dos els havien marcat Antonio Trabulo i l’incombustible veterà Vítor Hugo, que va exhibir la seva classe en la final de l’any passat jugada a l’Onze de Setembre de Lleida. No obstant això, l’embranzida final del conjunt de Lluís Teixidó ha estat espectacular i ha marcat dos gols més. Han repetit Burgaya, a1:24 del final, i Molas a 49 segons.

L’Igualada, per la seva banda, s’ha avançat de seguida amb un gol de Gerard Riba (3’). Roger Bars, de falta directa, ha fet el 2-1 en el segon temps, però Giuliani Marchetti ha reduït diferències (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)