Lliga Europea

El Vila-sana guanya i ha d’esperar a la darrera jornada per saber si passa als quarts

Supera el Benfica per 2-1 amb un gol de falta directa de Victoria Porta a 18 segons del final

El Vila-sana Coop d’Ivars ha guanyat el Benfica per un ajustat 2-1 i haurà d’esperar a la darrera jornada de la fase de grups de la lliga europea femenina per saber si es classifica per als quarts de final. El conjunt lleidatà ha fet un bon partit i ha tingut ocasions, però no ha aconseguit la victòria fins a 18 segons del final amb un gol de falta directe de Victoria Porta. El Vila-sana suma 6 punts, els mateixos que el Fraga que és el primer del grup, mentre que el Benfica en té 3. En l’última jornada el conjunt portuguès juga a casa i rep el Fraga, i aquest partit decidirà els dos equips que seguiran en competició.

Les lleidatanes han iniciat el partit amb un alt ritme de joc i ben aviat han començat a tenir ocasions de gol. El Vila-sana ha tingut el domini del partit i Victoria Porta i Luchi Agudo han estat força actives en els primers minuts. El Benfica ha buscar les seves ocasions en el contraatac. El conjunt lleidatà ha tingut bones ocasions però al seu davant la portera del conjunt portuguès ha fet bones aturades. El Vila-sana també ha enviat una pilota al pal i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. En la segona meitat les portugueses s’han avançat en el minut 35 i el Vila-sana ha sabut remuntar. Maria Porta ha empatat a nou minut del final i la seva germana Victòria ha anotat el gol de la victòria a 18 segons del final al transformar una falta directe.

El Manlleu es classifica

El Martinelia Manlleu ha fet la feina i amb la golejada per 11-1 a casa contra el Coutras francès ha certificat la seva classificació per als quarts de final, i de pas també la del Corunya. El conjunt osonenc s’ha situat líder del grup C amb 9 punts, mentre que l’equip gallec en suma 6 i el Coutras 0. En l’última jornada el Corunya visita la pista del Coutras i si guanya acabarà primer del grup empatat a punts amb el Manlleu. El conjunt osonenc te perdut la diferència de gols particular amb l’equip gallec i per això seria segon.

El partit contra el Coutras no ha tingut història. En el primer temps dos gols de Nara López han encaminat el triomf, i en la segona meitat ha estat un festival després de marcar en el primer minut de la represa. Nara López ha anotat quatre gols, mentre que Marlena Rubio i Blnca Angrill n’han fet tres cada una, i Ona Castellví n’ha marcat un.

El Palau remunta i s’assegura el primer lloc

E Generali Palau s’ha assegurat el primer lloc dels seu grup al guanyar, amb remuntada, a la pista de l’Stuart Massamá per 2-3. Ja estava classificat per als quarts de final i ha certificat el primer lloc del grup. El Palau ha començat malament i en la primera meitat ha encaixat un 2-0 A onze minuts del final Aina Florenza ha marcat i en els dos darrers minuts Laura Puigdueta i Mariona Colomer han marcat dos gols en mig minut i han aconseguit la victòria.