OK Lliga

El Barça només empata (3-3) a la pista del Rivas

Hoquei patins. Victòries del Noia, el Caldes i l’Igualada en l’OK Lliga

El Barça va empatar a la pista del Rivas (3-3), en un gran partit del conjunt madrileny, que guanyava per 3-2 a dos minuts del final. Malgrat l’empat, els blaugrana van batre el seu rècord de partits invictes a l’OK Lliga i el van situar en 53 de consecutius. El partit va tenir alternances i el Barça va topar amb la gran actuació del porter del conjunt madrileny. Yeste va fer dos gols pel Rivas i Grau, dos pel Barça.

El Noia va guanyar amb dificultats l’Alcoi per un ajustat 4-3 en un partit amb moltes alternances. Els de Sant Sadurní van fer el gol del triomf a dos minuts del final. El Caldes també va superar per 4-3 el Mataró en un altre partit ajustat i que no es va decidir fins al final. Pujadas va marcar dos gols per als locals i Ollé, dos per als visitants. L’Igualada va superar per 4-1 el Voltregà després de dominar des de l’inici de l’enfrontament. Marimón va fer dos gols. Per la seva banda, el Lleida va perdre per 2-0 a la pista del Liceo.