OK Lliga

En els duels entre els quatre primers, triomf del Palau i derrota del Vila-sana

Les vallesanes guanyen el Fraga (4-1) i les lleidatanes perden a Gijón (4-2)

La dissetena jornada de l’OK Lliga femenina ha portat dos grans duels entre els quatre primers de la classificació en els que el Generali Palau ha guanyat i el Vila-sana Coop d’Ivars ha caigut derrotat. El Palau s’ha imposat per 4-1 l’Esneca Fraga, que portava 8 victòries seguides i 13 partits sense perdre. Quatre gols en deu minuts en la primera meitat han sentenciat el partit. Aina Florenza n’ha marcat tres. El Vila-sana ha perdut en la seva visita a la pista del Telecable Gijón per 4-2. Les asturianes s’han avançat amb un 2-0 en la primera meitat. Victòria Porta ha marcat els dos gols de les lleidatanes, de penal.

El Martinelia Manlleu ha superat el Voltregà Movento Stern per 4-0 en el derbi osonenc. A descans ja guanyava per 3-0 i Blanca Angrill ha anotat dos gols. El Solideo Sant Cugat s’ha desfet de l’Igualada Femení Grupo Guzman per 4-1 amb dos gols d’Alba Ambrós i dos més de Laia Paredes. El Lidergrip Mataró ha golejat per 6-1 l’Alcobendas. Les mataronines han marcat tres gols en un minut i mig en el primer temps i han sentenciat el partit. Nina Almirall ha fet dos gols. El Cerdanyola Feníe Energía ha empatat (3-3) en la seva visita a la pista de Las Rozas. Carla Castro ha marcat els tres gols de les vallesanes. El Corunya ha derrotat per 4-0 el Bembibre.