OK Lliga

En la zona baixa el Lleida torna a guanyar i el Girona plata cara al Liceo, però perd

El Calafell venç a la pista del Voltregà i el Reus goleja el Rivas

El Finques Prats Lleida ha tornat a guanyar després de cinc derrotes seguides i vuit partits sense fer-ho a l’OK Lliga. Els lleidatans han superat per 4-2 el Recam Làser Caldes després d’un bon partit en el que gairebé sempre han anat per davant. Després de l’empat a un gol al descans, el Lleida s’ha imposat en la segona meitat. El Garatge Plana Girona ha plantat cara al Liceo, però a perdut per la mínima per un 2-3. Els gironins s’han avançat dues vegades en el marcador, però els gallecs han remuntat en els darrers vuit minuts i s’han emportat la victòria. Dava Torres ha marcat els tres gols del Liceo.

El Parlem Calafell s’ha imposat a la pista del Voltregà Movento Stern per 3-5 i no es despenja de la zona alta de la taula. Dos gols en un minut en l’inici de la segona meitat han decantat el partit al seu favor, tot i que els osonencs han continuat lluitant fins al final. Burgaya ha marcat dos gols pel Voltregà i Escala dos pel Calafell. El Reus Deportiu Virginias ha golejat per 6-0 el Rivas en un partit que ha sentenciat en la segona meitat. Al descans s’ha arribat amb un 2-0 i amb els madrilenys lluitant. Dos gols seguits quinze minuts del final han fet baixar els braços al Rivas.

El Barça, líder invicte i que acumula 54 partits sense perdre en l’OK Lliga en la millor ratxa de la història, ha derrotat el Senergy Renovables Sant Just per 4-2 i s’ha retrobat amb la victòria després d’empatar a la pista del Rivas, en la darrera jornada. El conjunt revelació de la primera volta ha donat una bona imatge amb una defensa molt estricta que ha plantejat força problemes als blaugrana. João Rodrigues i Alabart han situat el 2-0 en només cinc minuts, però Rodríguez i Miquel han empatat. Alabart ha fet el 3-2 abans del descans. De nou Rodrigues ha fet el 4-2. L’Alcoi ha derrotat l’Igualada Rigat (4-1) i el Noia Freixenet no va fallat a la pista del Mataró, el cuer de l’OK Lliga, amb gols d’Esteller (3), Gabarró i Rovira (1-5).