Més hoquei

El mític Pedro Gil anuncia que penja els patins a final de temporada

El davanter de Sant Sadurní, de 42 anys, ha jugat les últimes temporades en el Forte dei Marmi

Pedro Gil ha anunciat que penjarà els patins a final de temporada. Un dels millors jugadors de la història, de 42 anys, ha comunicat al seu actual club, el Forte dei Marmi italià que no seguirà quan finalitzi aquesta campanya. El ASD Centro Porsche Firenze Versilia Hockey Forte ho ha fet públic en les seves xarxes socials, ha agraït al jugador els anys que ha estat amb ells en dues etapes diferents i convida als aficionats a gaudir del seu joc en els partits que resten.

Pedro Gil va néixer a Sant Sadurní d’Anoia, on va començar a jugar i va debutar amb el Noia a la màxima categoria. Ha militat en molts equips i ha estat molts anys a Itàlia i Portugal. En els seu extens palmarès hi ha 9 lligues de Portugal, 4 lligues italianes i 3 copes d’Europa, dues amb l’Sporting i una amb el Reus. Amb la selecció espanyola ha guanyat 6 títols mundials i 7 europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)