Copa

L’experiència val la semifinal

Voltregà 4 Igualada 2

VOLTREGÀ MOVENTO S.:Codony, Burgaya, Molas, Teixidó i Rodríguez -equip inicial-; Vargas i Serra.IGUALADA RIGAT:Torrents, Cervera, Riba, Carol i Marimon -equip inicial-; Rouzé, Vives i Bars.GOLS:0-1 (11’) Rouzé. 1-1 (12’) Teixidó. 2-1 (35’) Vargas. 3-1 (48’) Burgaya (fd). 3-2 -(49’) Riba. 4-2 (49’) Vargas.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Blava a Rodríguez.FALTES:8 del Voltregà i 10 de l’Igualada.

El Voltregà Movento Stern va superar l’Igualada Rigat per 4-2 en l’últim partit de quarts de final de la copa Calafell 2024 i serà el rival del Barça en la segona semifinal, demà a partir de les 18.45 h. El partit va ser igualadíssim i la major eficàcia dels osonencs va sentenciar davant d’un equip molt jove i estructurat que va malbaratar ocasions molt clares però que en va sortir reforçat. El Voltregà, amb gols de Vargas (2), Teixidó i Burgaya, repeteix la semifinal de l’any passat.

El francès Marc Rouzé, que acabava de sortir, va clavar el 0-1 per tot l’escaire en la seva primera intervenció (11’). L’alegria igualadina va durar poc, si fa no fa un minut i mig. Gerard Teixidó va batre Torrents aturant el temps en una gran acció personal (1-1). Una blava a Àlex Rodríguez (17’) va permetre a Gerard Riba gaudir d’una falta directa, però el porter del Voltregà Oriol Codony va evitar el gol i es va reivindicar en la superioritat. L’intercanvi de cops va ser duríssim en l’arrencada del segon temps, però els dos porters van trobar respostes. El Voltregà va encarrilar el partit apel·lant a la veu de l’experiència. Teixidó, murri, va robar a la tanca i va assistir Vargas, que va fer el 2-1. Burgaya, a més, de falta directa va sentenciar (3-1). L’Igualada, valent, va fer atac sense porter. Riba va marcar el 3-2 a 30 segons del final. Però Vargas, a 22 segons, va clavar el 4-2 a porta buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)