Copa

Els dos últims campions es trobaran a quarts: Telecable-Manlleu

La copa femenina es jugarà del 18 al 21 d’abril a Vilafranca del Penedès

El sorteig de la copa femenina que s’ha fet al museu del vi “Vinseum” de Vilafranca del Penedès ha determinat que els dos darrers campions, el Telecable Gijón i el Martinelia Manlleu, es trobin en els quarts de final. La copa femenina es jugarà del 18 al 21 d’abril al Pavelló Municipal de Vilafranca del Penedès. El conjunt asturià va ser el campió de l’any passat al derrotar el Palau en la final, mentre que el l’equip osonenc va ser el campió del 2022, al superar també al Palau en el partit pel títol.

El Telecable-Manlleu es disputarà el primer dia de la competició, el dijous 18, i l’horari es determinarà d’acord amb les televisions que faran tots els partits. L’altre partit del primer dia enfrontarà al Vila-sana Coop d’Ivars i al Corunya. Els dos guanyadors es trobaran en la semifinal. El divendres 19 els partits seran: Esneca Fraga contra Voltregà Movento Stern, i el Generali Palau-Lidergrip Mataró, que serà l’únic duel català dels quarts de final. Les semifinals es jugaran el dissabte 20 i la final el diumenge 21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)