Copa

Duel de campions d’inici

Hoquei sobre patins. El Telecable i el Manlleu, els dos darrers a aixecar la copa femenina, es troben en el primer dia dels quarts. L’únic partit entre equips catalans serà el Palau-Mataró

Els campions de les dues darreres edicions de la copa femenina, el Telecable a l’any 2023 i el Martinelia Manlleu al 2022, s’enfrontaran en un dels quarts de final del primer dia de la competició del 2024, que es disputarà del 18 al 21 d’abril a Vilafranca del Penedès. L’altre partit dels quarts del dijous enfrontarà el Vila-sana Coop d’Ivars i el Corunya. Els dos guanyadors es trobaran en la primera semifinal. Els horaris i l’ordre dels partits es determinarà d’acord amb les televisions que faran tots els partits.

El sorteig de la copa femenina es va fer al museu del vi Vinseum de Vilafranca del Penedès i va determinar que en la segona jornada dels quarts, el divendres 19, l’Esneca Fraga s’enfronti al Voltregà Movento Stern i el Generali Palau jugui contra el Lidergrip Mataró. Aquest serà l’únic duel entre equips catalans de quarts. Dels vuit equips només tres, el Telecable, el Manlleu i el Voltregà, han guanyat alguna vegada el títol. El Palau ha jugat quatre finals i les ha perdudes.

Dijous 18. Quarts
Telecable - Martinelia Manlleu (1)
Vila-sana Coop. d’Ivars - Corunya (2)
Divendres 19. Quarts
Fraga - Voltregà Movento Stern (3)
Generali Palau - Lidergrip Mataró (4)
Dissabte 20. Semifinals
Guanyador 1 - guanyador 2
Guanyador 3 - guanyador 4
Diumenge 21
La final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)