Lliga Europea

Castro inicia la crida per omplir el Palau i remuntar

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Barça ja demana el suport dels aficionats per remuntar l’eliminatòria l’11 d’abril i accedir a la final a quatre

El tècnic i els jugadors del Barça no van trigar gens a demanar el suport dels aficionats per remuntar els quarts de final de la lliga europea en el partit de tornada que es jugarà al Palau Blaugrana el dijous 11 d’abril. En les declaracions després del partit d’anada a la pista de l’Sporting de Portugal, on els blaugrana van perdre per 4-1 dijous a la nit, l’entrenador, Edu Castro, ja va dir que el resultat es podia remuntar i que necessitaven el suport dels aficionats per fer-ho. “Ens emportem un resultat que estem convençuts que podem aixecar, però un resultat al cap i a la fi de tres gols de diferència i ho haurem de fer molt i molt bé al Palau per passar l’eliminatòria”, va manifestar Edu Castro. I ja va fer una crida a l’afició: “Que vingui tothom, que ho necessitarem. Necessitem més que mai el suport del nostre públic, a veure si és possible tenir la millor entrada que es pugui i a partir d’aquí, entre tots, intentar aixecar l’eliminatòria.”

El jugador Xavier Barroso també es va manifestar així en les seves declaracions, convençut de poder remuntar l’eliminatòria i demanant el suport dels aficionats: “Crec que és un resultat que es pot remuntar. Òbviament necessitem un Palau ple perquè ens ajudi. Us animo a tots des d’ara a venir, és un resultat que es pot remuntar.” El jugador blaugrana es va mostrar convençut que jugant a casa i amb un bon ambient l’equip podrà accedir a les semifinals: “Nosaltres a casa som molt forts i si la graderia està plena encara ho som més, però haurem de treballar molt.”

Els cinc sentits

El partit de tornada dels quarts de final de la lliga europea es disputarà el dijous 11 d’abril, i fins llavors el Barça ha de jugar tres partits de l’OK Lliga, dos contra equips de la zona alta. Aquest dilluns els blaugrana reben el Calafell, el quart, en un partit ajornat, i el diumenge 24 visiten el Liceo, el tercer de la lliga. Finalment, el dissabte 6 d’abril jugaran a casa contra el Caldes, el desè.

“Tenim gairebé un mes per preparar-nos bé i per tenir els cinc sentits concentrats en aquest partit”, va afirmar Edu Castro. El tècnic blaugrana va lamentar com havia anat el partit a la pista de l’Sporting, on no van poder arribar al descans amb avantatge, i sobretot els gols encaixats en els últims minuts i que els van penalitzar molt.

ELS PROTAGONISTES

Que vingui tothom, que ho necessitarem. Necessitem més que mai el suport del nostre públic
Edu Castro
ENTRENADOR DEL BARÇA
Òbviament necessitem un Palau ple perquè ens ajudi. Us animo a tots des d’ara a venir
Xavi Barroso
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)