Europe Cup

El Voltregà i l’Igualada, a la final a quatre de l’Europe Cup

El conjunt osonenc perd contra el Braga per 4-0, però fa bo el 8-3 de l’anada, i l’equip igualadí supera el Valdagno en els penals després que s’arribés al final del temps reglamentari i de la pròrroga amb un ajustat 7-6

El Voltregà Movento Stern i l’Igualada Rigat han patit de valent, però han segellat el passi a la final a quatre de l’Europe Cup després de superar l’eliminatòria de quarts contra el Braga i el Valdagno, respectivament. El conjunt osonenc, el defensor del títol, ha perdut per 4-0, però ha fet bo el 8-3 del primer assalt. Més dramàtic ha estat encara el partit de l’Igualada, que defensava un 2-1 de l’anada i ha hagut de segellar l’accés a la fase final en els penals després que el partit i la pròrroga acabessin amb un ajustat 7-6 i l’eliminatòria empatada. Després d’una tanda de penals eterna, amb set llançaments per banda, el gol de Tety Vives i l’última aturada de Guillem Torrents han donat el bitllet als de Jaume Bové, per 1-2. En les semifinals el Voltregà s’enfrontarà al Follonica i l’Igualada al Sarzana.