Europe Cup

A la final a quatre patint

Hoquei sobre patins. Europe Cup. El Voltregà perd a Braga (4-0), però passa gràcies al 8-3 de l’anada, i l’Igualada necessita els penals

El Voltregà Movento Stern i l’Igualada Rigat van patir de valent, però van segellar el pas a la final a quatre de l’Europe Cup després de superar l’eliminatòria de quarts contra el Braga i el Valdagno, respectivament. El conjunt osonenc, el defensor del títol, va perdre per 4-0, però va fer bo el 8-3 del primer assalt en el duel dels finalistes de l’última edició. El Braga va sortir disposat a capgirar l’eliminatòria. En el descans, ja manava per 2-0, i a 4:52 de la conclusió, va marcar el 4-0. L’eliminatòria penjava d’un fil, però el Voltregà es va fer fort en defensa, no va encaixar cap més gol i in extremis va poder segellar l’accés a les semifinals.

Més dramàtic encara va ser el partit de l’Igualada, que defensava un 2-1 de l’anada i va haver de segellar l’accés a la fase final en els penals, després que el partit i la pròrroga acabessin amb un ajustat 7-6 i l’eliminatòria empatada. Després d’una tanda de penals eterna, amb set llançaments per banda, el gol de Tety Vives i l’última aturada de Guillem Torrents van donar el bitllet als de Jaume Bové, per 1-2. L’Igualada va tenir el pas a la fase final durant gairebé tot el partit –dominava per 3-5 en el 31’– i no va ser fins al 41’ que Davide Motaran va marcar el gol que empatava l’eliminatòria. Pels igualadins, van marcar Bars (2), Rouzé (2), Cervera (1) i Riba (1).

En les semifinals, el Voltregà s’enfrontarà al Follonica i l’Igualada, al Sarzana.

Quarts de final
Monza - Sarzana 3 - 6 (8- 1)
Murches - Follonica 2-3 (3-3)
Braga - Voltregà 4-0 (3-8)
Valdagno - Igualada 7-6 i 1-2 p.(1-2)
Final a 4. 13 o 14 d’abril
Follonica - Voltregà
Igualada - Sarzana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)