OK Lliga

El Girona perd i s’allunya dels llocs de permanència

Hoquei patins. És a vuit punts del Caldes, el seu botxí en aquesta jornada

R. Làser Caldes 4 G. Plana Girona 1

RECAM LÀSER CALDES:Martínez, Presas, Gurri, Ballart i González –equip inicial–; Serra, Cardona, Pujadas, Blanqué i Pons.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Bogers, Vázquez i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Nadal, Ramon i Barrot.GOLS:0-1 (16’) Domènech. 1-1 (22’) Blanqué. 2-1 (22’) Ballart. 3-1 (46’) Blanqué (f.d.). 4-1 (49’) Gurri.ÀRBITRES:D. Villar i N. Morandeira. Van mostrar targeta blava a Blanqué, González i Vázquez.FALTES:6 del Caldes i 10 del Girona.

El Garatge Plana Girona va sortir derrotat de la pista del Caldes, un rival molt directe, i s’allunya de les posicions de permanència. Ara és a vuit punts dels calderins, que són els que marquen aquesta desena posició. Els gironins es van avançar, però dos gols en mig minut van capgirar el partit abans del descans. En els quatre darrers minuts el Caldes va sentenciar. Els gironins van desaprofitar dues faltes directes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)