OK Lliga

El Barça perd contra el Liceo (3-1) i posa fi a la ratxa de 55 partits sense perdre a la lliga

Els gallecs han sentenciat en els darrers cinc minuts

El Barça ha perdut en la seva visita a la pista del Liceo per 3-1 i ha trencat l’impressionant rècord de 55 partits seguits sense perdre a l’OK Lliga. Els blaugrana, amb tres baixes importants, han encaixat la primera derrota en l’actual lliga, però continuen amb un clar avantatge de 15 punts en el primer lloc. En la primera meitat no hi han hagut gols, però si ocasions i els gallecs han desaprofitat una falta directe. En el segon temps, després d’una ocasió blaugrana en que la bola s’ha passejat per la línia de gol, el Liceo ha marcat. Alabart ha empatat de falta directe i després no n’ha transformat una altre. Els gallecs han sentenciat en els darrers cinc minuts. El Finques Prats Lleida ha guanyat per 3-0 el Mataró, el cuer, i continua la seva lluita per la permanència. En la primera meitat no hi han hagut gols i en la segona els lleidatans s’han avançat.

El Noia Freixenet, el segon, es s’ha imposat a la pista de l’Igualada Rigat per 2-4 després de remuntar un 2-0 en l’inici de la segona meitat. El partit ha estat molt disputat en el primer temps i en els darrers deu minuts ha estat quan els de Sant Sadurní han donat la volta al marcador. El Parlem Calafell, que ocupa el quart lloc, ha ensopegat a casa contra l’Alcoi i ha perdut per 0-3. Un gol en els primers minuts ha posat les coses de cara als alcoians i els penedesencs han desaprofitat un penal i una falta directe. El Senergy Renovables Sant Just també ha superat pel mateix resultat (3-0) al Reus Deportiu Virginias, el cinquè classificat. Al descans s’ha arribat amb un 1-0 i en el segon temps els locals han ampliar la diferència. El Voltregà Movento Stern ha derrotat el Rivas per 2-6 després d’una gran segona meitat. El primer temps ha estat molt disputat i s’ha arribar al descans amb un 2-2. No ha estat en els últims sis minuts en que els osonencs s’han imposat. El Recam Làser Caldes ha fet un gran pas cap a la permanència al guanyar per 4-1 el Garatge Plana Girona, un rival molt directe de la zona baixa. Els gironins s’han avançat, però dos gols en mig minut dels locals ha posat el partit al seu favor abans del descans i ha sentenciat en els últims cinc minuts. Els gironins han desaprofitat dues faltes directes.