OK Lliga

El rècord d’imbatibilitat en l’OK Lliga queda en 55 partits

Hoquei sobre patins. El Barça no perdia des del 7 de juny del 2022, en el cinquè duel de la semifinal contra el Reus, i ho va fer diumenge contra el Liceo

El rècord de partits seguits sense perdre del Barça en l’OK Lliga ha quedat en 55, després de la derrota que el conjunt blaugrana va encaixar diumenge a la pista del Liceo (3-1) en la 22a jornada. El Barça no perdia en aquesta competició des de feia un any, nou mesos i disset dies. La darrera derrota que van encaixar els blaugrana en l’OK Lliga va ser en el cinquè partit de la semifinal del play-off pel títol de la temporada 2021/22. El 7 de juny del 2022, el Barça va perdre al Palau Blaugrana contra el Reus per 3-4 i va quedar eliminat.

Des de llavors i fins diumenge passat, 24 de març del 2024, quan van caure al pavelló de Riazor, els blaugrana havien encadenat 55 partits de lliga seguits sense conèixer la derrota, amb 51 victòries i quatre empats. En tota la temporada 2022/23, el Barça no va perdre cap partit en l’OK Lliga, va aconseguir 24 victòries i dos empats en la fase regular i va signar vuit victòries –dues en els quarts, tres en la semifinal i tres en la final– en el play-off pel títol. Aquest curs 2023/24, el Barça acumulava dinou victòries i dos empats. El segon empat va ser el 24 de febrer del 2024, a la pista del Rivas (3-3), i va aconseguir superar l’anterior rècord, situat en 52 partits seguits sense perdre. Aquesta marca l’havia aconseguit entre el 18 de novembre del 2017 i el 20 de setembre del 2019, també amb l’entrenador Edu Castro a la banqueta. Es dona la circumstància que l’anterior rècord també es va iniciar després de perdre contra el Reus i va acabar amb una derrota contra el Liceo.

L’entrenador Edu Castro va valorar aquests 55 partits seguits sense perdre després de la derrota contra els gallecs. Va voler felicitar els companys, l’equip tècnic i els jugadors, tant del planter com del primer equip, que han fet possible aquesta fita. També va dir que s’ha de valorar el que han fet, perquè és molt complicat, i va manifestar mirant cap al futur: “Ara tornarem a començar de zero, però també és veritat que comencem des d’un llegat que és inqüestionable: de bon joc, de verticalitat, de ser competitius, d’anar a qualsevol pista a intentar tirar els partits endavant, i sempre dignificant aquest escut que ens estimem tant.”

EL PROTAGONISTA

Avui més que mai, vull felicitar l’equip en conjunt, l’‘staff’ i tots els jugadors que han ajudat tantíssim a obtenir aquesta xifra increïble
Són 55 partits sense perdre. Espero que s’hi doni el valor que té, perquè és una fita molt gran i difícil
Edu Castro
ENTRENADOR DEL bARÇA
Temporada 2021/22
‘Play-off’
Cinquè partit semifinal - 7 juny 2022 Barça - Reus 3-4
DERROTA
Temporada 2022/23
Fase regular
Victòries 24
Empats 2
Derrotes 0
‘Play-off’
Victòries 8
Derrotes 0
Temporada 2023/24
Fase regular
Victòries 19
Empats 2
Fase regular
22a jornada - 24 març 2024 Liceo - Barça 3-1
DERROTA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)