OK Lliga

El Reus derrota el Liceo i el Barça escalfa motors

Hoquei sobre patins. L’equip del Baix Camp és superior i fa un pas endavant cap al ‘play-off’, i el blaugrana prepara el repte europeu

El Reus Virginias va derrotar per 4-0 el Deportivo Liceo i fa un pas endavant per segellar una plaça al play-off pel títol i per ser-ne cap de sèrie –els quatre primers–. Dos gols de Sergi Aragonès, un de Martí Martí Casas i un altre de Diego Rojas van palesar la superioritat del conjunt de Jordi Garcia, més intens i encertat que l’equip gallec. El Liceo, tercer i amb el passaport per a la fase pel títol segellat, duia una ratxa de nou partits seguits sense perdre i set victòries, la darrera contra el Barça. L’equip blaugrana, precisament, va apallissar ahir el Recam Làser Caldes (11-1) –8-1 al descans– en un rearmament moral amb vista al duel europeu de dijous al Palau (20.30 h) contra l’Sporting en què ha d’aixecar un 4-1 si vol jugar la final a quatre. Pau Bargalló, pletòric, va fer 4 gols i va repartir tres assistències en el seu retorn. El Noia Freixenet, per la seva banda, va derrotar el Parlem Calafell (3-2) en la revenja dels quarts de final de la copa. S’aferma en el segon lloc i s’assegura el factor pista en els quarts del play-off.

El Mataró reacciona

El Mataró, que duia catorze derrotes seguides, va batre ahir l’Igualada Rigat aixecant un 0-2 i es va escapolir del descens matemàtic. Es queda a 9 punts del Girona, el primer equip en zona de play-out, que juga avui a casa contra el Finques Prats Lleida, precisament l’altre conjunt que està en zona de play-out.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)