Lliga Europea

El Vila-sana elimina el Telecable, el campió (1-3)

Hoquei sobre patins. Lliga europea. Dona la gran sorpresa aixecant un 2-3 de l’anada i jugarà la semifinal amb el Palau, superior al Manlleu (5-0)

El Vila-sana Coop. d’Ivars va viure un dels dies més gloriosos de la seva història amb un triomf memorable a la pista del Telecable, el campió d’Europa (1-3), que li va permetre eixugar el 2-3 en contra de l’anada dels quarts de final i plantar-se a la final a quatre contra tot pronòstic. L’1-0 en contra marcat per Nuria Obeso (4’) hi va afegir encara més èpica. Els gols del conjunt de Lluís Rodero els van fer la internacional amb Espanya Victòria Porta de penal (8’) i de falta directa (12’) i la internacional argentina Luchi Agudo (31’). Totes dues van tornar a demostrar els seus galons en l’equip del Pla d’Urgell, que l’any passat va perdre la final de la competició precisament contra les asturianes i que ahir es va revenjar.

El Vila-sana jugarà la semifinal el dia 27 d’abril contra el Generali Palau, que va superar el Martinelia Manlleu per 5-0 –Aina Florenza (3), Mariona Colomer i Berta Busquets– al Maria Victor de Palau-solità i Plegamans i va confirmar la seva condició de favorit després d’haver guanyat també a la pista osonenca per 1-3 en el duel d’anada.

L’altra semifinal europea la jugaran el Corunya, que va apallissar l’Stuart Massamá per 8-0 –ja l’havia derrotat per 0-2 en l’anada i va confirmar la seva superioritat– i que ja hauria expressat la voluntat de constituir-se en organitzador de la final a quatre, i el Fraga, que va certificar l’accés a la final a quatre, l’èxit més grandiloqüent de la seva curta història, golejant el Roller Matera italià per 5-0. Un triomf contundent que li va permetre contrarestar el 3-2 en contra del primer partit.

Quatre equips de l’OK Lliga, dos de catalans, un de gallec i un de la Franja amb diverses jugadores catalanes i tècnic català, per tant, jugaran els dies 27 i 28 la final a quatre, fet que reconfirma l’OK Lliga com la lliga més potent d’Europa.

L’ALTRA SEMIFINAL

La jugaran el Corunya, que vol organitzar l’F-4 i el Fraga, que té moltes catalanes a la plantilla
Anada
Manlleu - Palau 1-3
Vila-sana - Telecable 2-3
Massamá - Corunya 0-2
Roller Matera - Fraga 3-2
Tornada
Palau - Manlleu 5-0
Telecable - Vila-sana 1-3
Corunya - Massamá 5-0
Fraga - Roller Matera 5-0
Final a quatre.
27 i 28 d’abril
Fraga - Corunya
Palau - Vila-sana *La seu encara s’ha de determinar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)