OK Lliga

El Lleida venç a la pista del Girona (2-6) en el duel de la zona de ‘play-out’

Els lleidatans s’apropen a la zona de permanència

El Finques Prats Lleida va guanyar a la pista del Garatge Plana Girona per 2-6 en el duel de la zona de play-out de permanència de l’OK Lliga. Els lleidatans es van apropar a la zona de salvació, estan a dos punts, mentre que els gironins pràcticament estan condemnats a aquesta eliminatòria de permanència com a mal menor. El Girona està a 8 punts de la salvació i en queden 9 per disputar. El Lleida sempre va anar per davant i el Girona va anar a remolc, empatant dos cops i arribant al descans amb un 2-3. En la segona part el Lleida va sentenciar.

Amb aquesta derrota dels gironins el Mataró no va baixar i continua una setmana més a l’OK Lliga. Està a 9 punts dels gironins però s’han d’enfrontar entre ells. Els mataronins, que duien catorze derrotes seguides, van batre l’Igualada Rigat aixecant un 0-2 i es va escapolir del descens matemàtic que s’hagués consumat amb un empat. L’Alcoi va derrotar per un ajustat 4-3 el Rivas, que està en zona de descens. Els alcoians es van avançar amb un 3-0 al descans i els madrilenys van empatar. L’Alcoi va sentenciar al final.

El Reus Virginias va derrotar per 4-0 el Deportivo Liceo i va fer un pas endavant per segellar una plaça al play-off pel títol i per ser-ne cap de sèrie –els quatre primers–. Dos gols de Sergi Aragonès, un de Martí Casas i un altre de Diego Rojas van palesar la superioritat del conjunt de Jordi Garcia, més intens i encertat que l’equip gallec. El Liceo, tercer i amb el passaport per a la fase pel títol segellat, duia una ratxa de nou partits seguits sense perdre i set victòries, la darrera contra el Barça. L’equip blaugrana, precisament, va apallissar el Recam Làser Caldes (11-1) –8-1 al descans– en un rearmament moral amb vista al duel europeu de dijous al Palau (20.30 h) contra l’Sporting en què ha d’aixecar un 4-1 si vol jugar la final a quatre. Pau Bargalló, pletòric, va fer 4 gols i va repartir tres assistències en el seu retorn.

El Noia Freixenet va derrotar el Parlem Calafell (3-2) en la revenja dels quarts de final de la copa. S’aferma en el segon lloc i s’assegura el factor pista en els quarts del play-off. El Voltregà Movento Stern va superar per un curt 4-3 el Senergy Renovables Sant Just en un partit intens El 2-0 del descans va ser anivellat en la segona meitat, molt anivellada. Àlex Rodríguez va fer tres gols pels osonencs.