Europe Cup

L’Igualada, final amb excel·lència

Hoquei sobre patins. Europe Cup. L’amfitrió s’exhibeix i destrossa el Sarzana i avui es jugarà el títol (12 h, Esport3) contra el Follonica, que elimina el Voltregà, el vigent campió

Voltregà 1 Follonica 5

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Codony, Burgaya, Molas, Teixidó i Àlex Rodríguez -equip inicial-; Vargas, Serra, Sitjà i Armengol.FOLLONICA:Barozzi, Davide Banini, Federico Pagnini, Marco Pagnini i Montigel -equip inicial-; Francesco Banini, Maldini, Bonarelli i Buralli.GOLS:0-1 (10’) Francesco Banini. 0-2 (27’) Federico Pagnini. 0-3 (37’) Davide Banini. 1-3 (41’) Vargas. 1-4 (47’) Federico Pagnini. 1-5 (49’) Davide Banini.ÀRBITRES:P. Figuereido i P. Silva. Blava a Burgaya, del Voltregà.FALTES:8 del Voltregà i 12 del Follonica.

Sarzana 1 Igualada 8

SARZANA:Corona, García, Borsi, Ortiz i De Rinaldis -equip inicial-; Festa, Iluzzi, Olmos i Tognacca.IGUALADA RIGAT:Torrents, Nil Cervera, Riba, Carol i Marimon -equip inicial-; Rouzè, Llenas, Vvies i Bars.GOLS:0-1 (5’) Cervera. 0-2 (5’) Riba, de falta directa. 0-3 (13’) Riba, de falta directa, 1-3 (16’) Borsi. 1-4 (26’) Riba. 1-5 (33’) Cervera. 1-6 (34’) Rouzè. 1-7 (36’) Riva, de falta directa. 1-8 (49’) Llenas.ÀRBITRES:J. Pinto i M. Guilherme. Blaves a García (2) i Ortiz (2), del Sarzana, i a Cervera, Riba, Vives i Bars, de l’Igualada.FALTES:10 del Sarzana i 12 de l’Igualada.

L’Igualada Rigat va fer una exhibició contra el Sarzana per 1-8 en la primera semifinal de l’Europe Cup i tornarà a jugar avui (12 h, Esport3) una final europea després de 21 anys. El seu rival serà el Follonica, que va derrotar amb autoritat el Voltregà Stern Motor (1-5). L’equip de Marc Muntané ja havia derrotat l’equip transalpí per 11-7 a les Comes aquest curs en la fase preliminar i va ser un altre cop superior, empès per una afició entregada que va omplir el pavelló de les Comes com en les grans ocasions, i catapultat per un grau d’efectivitat brutal que va desballestar el rival. Riba (4), Cervera (2), Rouzé i Llenas van fer els gols dels arlequinats. L’Igualada no jugava una final europea des que va disputar i perdre en el curs 2002/03 la de la lliga europea a la Corunya: Liceo-Igualada 3-3 i 1-0 penals. L’última final de la CERS va ser contra el Novara (1991/92) en una final a doble partit en què els italians van ser campions.

La segona semifinal va un altre món. El Follonica, que fa dos anys va perdre la final contra el Calafell, va plantejar un partit un partit força més tancat i el seu porter Barozzi va estar molt fi sota els pals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)