OK Lliga

El Palau continua guanyant i el Vila-sana torna a empatar

Les vallesanes, líders de l’OK Lliga, sumen disset victòries consecutives

El Generali Palau continua guanyat i manté amb comoditat el lideratge després de sumar la seva dissetena victòria seguida a l’OK Lliga. En aquesta 22a jornada el Palau ha derrotat a domicili el Solideo Sant Cugat per 1-6, després d’una bona primera meitat en que s’ha avançat amb un 1-4. Mariona Colomer ha anotat dos gols. El Vila-sana Coop. d’Ivars, el tercer ha tornat a cedir punts, el segon empat seguits, i en aquesta ocasió ho ha fet a casa (2-2) contra l’Esneca Fraga, el quart, un rival directe. El Vila-sana continua amb un punt d’avantatge sobre el Fraga. El Telecable continua perseguint al Palau i s’ha imposat per 0-4 a la pista de Las Rozas, un equip de la zona baixa.

El Martinelia Manlleu ha guanyat a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzman per 2-3, en un partit molt disputat i amb alternatives. Les osonenques han sumat el tercer triomf seguit i les igualadines la quarta derrota seguida. El Voltregà Movento Stern ha golejat per 0-6 l’Alcobendas, el cuer de l’OK Lliga. Maria Anglada ha marcat quatre gols i Berta Ferran, dos. El Cerdanyola Feníe Energía ha guanyat el Bembibre per 4-1 després de tres derrotes seguides. S’ha avançat amb un 3-0 en els primers deu minuts. Laura Valverde ha anotat dos gols. El Lidergrip Mataró ha empatat a casa amb el Corunya que com ell està en la zona mitja alta de la taula. Les mataronines han anivellat el 0-2 del descans en la segona meitat.