Copa

El Vila-sana guanya a la pròrroga i jugara la primera semifinal contra el Telecable

L’equip lleidatà ha superat el Corunya per 1-0, i el conjunt asturià ha derrotat per 2-0 el Manlleu també en la pròrroga

El Vila-sana Coop. d’Ivars i el Telecable Gijón jugaran la primera semifinal de la copa femenina que s’està disputant a Vilafranca del Penedès. El conjunt lleidatà ha guanyat per un mínim 1-0 el Corunya en la pròrroga en un partit complicat i malgrat que ha dominat més, ha tingut problemes per superar la defensa de l’equip gallec. El conjunt asturià ha guanyat el Martinelia Manlleu per 2-0 en la pròrroga. El conjunt osonenc no ha estat encertat de cara a gol, però ha fet una gran defensa i l’actual campió no ha pogut marcat fins el temps suplementari.

El Vila-sana ha anat de menys a més en la primera meitat, ha començat nerviós i el Corunya ha disposat de les primeres ocasions que ha aturat bé la portera Sandra Coelho. A partir del quart d’hora de joc el conjunt lleidatà ha estat més sòlid en atac i Luchi Agudo i Victoria Porta han enviat dues boles al pal. El Vila-sana ha dominat molt més però l’equip gallec també ha tingut ocasions i s’ha arribat al descans sense gols.

El Vila-sana ha sortit a dominar i a crear perill en la segona meitat i ho ha aconseguit. Ha dominat i ha tingut ocasions. La més clara una de Maria Felamini als deu minuts, però la portera catalana del Corunya, Ari Escalas, ha fet intervencions de mèrit. A vuit minuts del final Laura Barcons ha xutat al pal, i a cinc per acabar Sandra Coelho ha evitat un gol del conjunt gallec. No s’han marcat gols i s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps suplementari el Corunya ha avisat i ha enviat una bola al pal, però a dos minuts i mig del final Maria Felamini ha marcat l’1-0 amb un xut des de lluny i el Vila-sana ha passat a la semifinal.

El Manlleu, eliminat

El Manlleu ha intentat aturar el major potencial ofensiu del conjunt asturià en la primera meitat amb una bona defensa, i també ha disposat d’algunes ocasions, la millor ha estat una rematada al pal d’Ona Castellví. Al Telecable l’hi ha costat més arribar a la porteria del conjunt osonenc i s’ha arribat al descans sense gols.

En la segona meitat el conjunt asturià ha pressionat més i ha dominat més, i el Manlleu ha tingut ocasions a la contra com una molt clara de Marlena Rubio. Sara Roces ha estat la més activa del Telecable amb un parell de bones accions. Nara López ha pogut trencar la igualtat a un minut i mig del final, i en el darrer minut Sara Roces ha enviat una bola al pal i tot seguit la portera del Manlleu, Abril Alonso, ha fet una gran aturada i ha evitat el gol de les asturianes. Amb el 0-0 al final del temps reglamentari ha arribat la pròrroga.

En la primera part de la pròrroga del duel entre els dos últims campions, Ona Castellví ha enviat un altre bola al pal, i un minut després el Telecable ha marcat amb una jugada per darrera la porteria de Sara Lolo (1-0). El conjunt osonenc no ha estat encertat i Núria Garciolo ha fet un altre pal. En la segona meitat de la pròrroga el Manlleu ha buscat l’empat i ha tingut grans ocasions però la portera del conjunt asturià Fernanda Hidalgo ha fet aturades de mèrit. En l’última minut les osonenques han atacat de cinc i sense porter. i Sara Roces ha fet el 2-0 a porteria buida a quinze segons del final.