Copa

El Vila-sana, endavant

Hoquei sobre patins. Copa femenina. El conjunt lleidatà venç el Corunya en la pròrroga, mentre que el Manlleu perd en el temps suplementari contra el Telecable Gijón, el campió

Telecable 2 Martinelia Manll. 0

TELECABLE:Hidalgo, Lolo, Piquero, Almaidea i Ferreira –inicial–; Roces, Fernández, Cobian, Igualada i Novo.MARTINELIA MANLLEU:Alonso, López, Castellví, Comas i Rubio –inicial–; Garciolo, Codinach, Matas, Angrill i Iglesias.GOLS:1-0 (54’) Lolo. 2-0 (60’) Roces.ÀRBITRES:D. Cantos i O. Garriga.FALTES:8 del Telecable i 5 del Manlleu.

Vil. Coop. d’Ivars 1 HC Corunya 0

VILA-SANA COOP. D’IVARS:Coelho, Silva, Barcons, Agudo i Victoria Porta –inicial–; Planella, Felamini, Maria Porta, Gómez i Salvat.HC CORUNYA:Escalas, Gaete, Garrote, Muñoz i Bulló inicial–; Franci, Martín, Paz, Diz i Caretta.GOL:1-0 (58’) Felamini.ÀRBITRES:R. Burgos i G. Valpuesta.FALTES:8 del Vila-sana i 5 del Corunya.

El Vila-sana Coop. d’Ivars i el Telecable Gijón disputaran la primera semifinal de la copa femenina, després d’haver guanyat en la pròrroga els seus partits de quarts de final de la primera jornada de la competició del KO que s’està disputant a Vilafranca del Penedès. En tots dos partits va costar molt marcar gols; el temps reglamentari va finalitzar amb el 0-0 inicial, i els resultats es van decidir en el temps afegit. El conjunt lleidatà va guanyar per 1-0 el Corunya, i l’equip asturià, que defensa el títol, va superar el Martinelia Manlleu per 2-0.

El Vila-sana va dominar i va disposar de més i millors ocasions, però no va trobar el camí del gol. El Corunya va fer una bona defensa i la seva portera catalana Ari Escalas va fer aturades de mèrit. Fins a tres rematades del conjunt lleidatà van anar al pal. Es va arribar al final dels 50 minuts reglamentaris amb un empat a zero gols i es va disputar la pròrroga. La tònica es va mantenir fins a dos minuts del final, quan Maria Felamini va marcar l’1-0 amb un xut des de lluny.

El Manlleu va saber mantenir a ratlla el campió amb una bona defensa i també va saber buscar les seves ocasions en atac. El 0-0 inicial no es va moure i es va arribar al temps suplementari. En la primera meitat de la pròrroga el Telecable va marcar l’1-0. En els darrers minuts el conjunt osonenc va atacar amb cinc jugadores i sense portera i el 2-0 va arribar a 15 segons de la fi, a porteria buida.