Copa

El Palau venç el Mataró (5-2) i jugarà la semifinal contra el Fraga

El Voltregà queda eliminat en perdre per la mínima contra el conjunt aragonès (3-2)

El Generali Palau ha guanyat el Lidergrip Mataró per 5-2 en el darrer partit de quarts de final de la copa femenina que s’està disputant a Vilafranca del Penedès després de sentenciar en la primera meitat al marcar dos gols en deu segons. Demà jugarà la segona semifinal contra l’Esneca Fraga, que ha deixat fora de competició el Voltregà Movento Stern (3-2) en un partit anivellat i amb alternatives en el marcador.

El conjunt mataroní ha disposat de la primera gran ocasió amb un penal en el minut tres però Olga Juanola l’ha enviat fora. quatre minuts després el Palau ha disposat d’un penal i Berta Busquets ha marcat l’1-0. El Palau ha començat a tenir ocasions, i una d’elles ha estat una falta directe en el minut setze que la portera del Mataró Paula Lladó ha aturat a Aina Florenza. Un minut després Anna Casarramona ha marcat en un contraatac i a deu segons després Carla Fontdegloria ha culminat una jugada d’equip amb el 3-0 amb que s’ha arribat al descans.

En els primers minuts de la segona meitat el Mataró ha marcat el seu gol gràcies a Mar Parés que ha transformat una falta directe, però tres minuts després Mariona Colomer ha fet el 4-1 i ha tallat la possible reacció. El Palau ha disposat d’una nova falta directa, però Laura Puigdueta no ha pogut superar la portera mataronina. A quatre minuts del final Mar Parés ha marcat el seu segon gol de falta directe pel conjunt mataroní, i a poc més d’un minut per acabar Aina Florenza ha fet el 5-2 definitiu.

El Voltregà queda eliminat

El Fraga ha començat dominant el partit, ha tingut les primeres ocasions, i en el minut nou Adriana Soto ha marcat l’1-0. Al Voltregà l’hi ha costat centrar-se en els primers minuts i la primera ocasió clara ha estat una falta directa per targeta blava a Rebeca González, que Esther Vistós no ha pogut marcar. Les de Sant Hipòlit han aprofitat la superioritat i Maria Anglada ha empatat el partit. Aquest gol ha animat al Voltregà que en els minuts següents ha tingut més ocasions. A quatre segons del descans, novament Rebeca González ha vist targeta blava i en aquesta ocasió Anna Bosch ha transformat la falta directa en l’1-2.

En els primers minuts de la segona part el Fraga, amb el tècnic català Jordi Capdevila i diverses jugadores catalanes, ha donat la volta al partit. Adriana Soto ha empatat de penal en el minut 28 i Joana Xicota ha marcat el 3-2 cinc minuts desprès. El Fraga ha trobat l’efectivitat i ha tornat a dominar el partit, però el Voltregà ha continuat lluitant i ha tingut ocasions. En l’últim minuts h atacat de cinc sense portera, però no ha pogut evitar la derrota i l’eliminació.

Tres golejades en la minicopa

La minicopa s’ha iniciat aquest matí amb la disputa dels quatre partits de quarts, i hi han hagut tres golejades. El Martinelia Manlleu ha derrotat per 8-1 el Cerdanyola Feníe Energía, mentre que el Vila-sana Coop. d’Ivars ha guanyat per 10-0 a Las Rozaz, i el Generali Palau ha superat per 9-0 el Vilafranca, l’amfitrió. L’únic resultat ajustat ha estat la victòria del Solideo Sant Cugat per 2-1 contra el Voltregà Movento Stern. Les semifinal es jugaran demà al matí i seran: Manlleu-Vila-sana (10.30 h) i Sant Cugat-Palau (12 h).