Copa

El Palau, a la semifinal

Hoquei sobre patins. Copa femenina. Les vallesanes superen el Mataró i s’enfrontaran al Fraga, que elimina el Voltregà

Esneca Fraga 3 Vol. Moven. Stern 2

ESNECA FRAGA:Ferrer, Vinyet Flix, González, Soto i Sanjurjo –inicial–; Xicota, Paya, Regina Flix, Gutiérrez i López.VOLTREGÀ MOVENTO STERN:Sala, Anna Bosch, Vilamala, Vistós i Anglada –inicial–; Antón, Ferran, Alexia Bosch, Torres i Otegi.GOLS:1-0 (9’) Soto. 1-1 (18’) Anglada. 1-2 (25’) Anna Bosch (f.d.). 2-2 28’) Soto (p.). 3-2 (33’) Xicota.ÀRBITRES:N. Morandeira i M. Martín. Van mostrar dues targetes blaves a González.FALTES:5 del Fraga i 8 del Voltregà.

Generali Palau 5 Lidergrip Mataró 2

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Florenza i Colomer –inicial–; Casarramona, Fontdeglòria, Blackman, Juan i Costa.LIDERGRIP MATARÓ:Lladó, Almirall, Martínez, Lleonart i Naranjo –inicial–; Juanola, Parés, Prat, Pérez i Juncà.GOLS:1-0 (7’) Busquets (p.). 2-0 (17’) Casarramona. 3-0 (17’) Fontdeglòria. 3-1 (28’) Parés (f.d.). 4-1 (31’) Colomer. 4-2 (46’) Parés (f.d.). 5-2 (49’) Florenza.ÀRBITRES:L. Mier i D. Pedrola. Targeta blava a Lleonart.FALTES:10 del Palau i 10 del Mataró.

El Generali Palau jugarà la segona semifinal de la copa femenina,que s’està disputant a Vilafranca del Penedès, contra l’Esneca Fraga. El conjunt vallesà va guanyar el Lidergrip Mataró per 5-2, en l’únic enfrontament entre conjunts catalans dels quarts de final. El Palau pràcticament va sentenciar el partit en marcar dos gols amb deu segons de diferència en la primera meitat, que va acabar amb un 3-0. Les mataronines van continuar lluitant en la segona meitat, però les vallesanes van respondre ràpidament als seus gols.

El Fraga va deixar fora de la copa el Voltregà Movento Stern en guanyar per un mínim 3-2. El partit va ser anivellat i amb alternatives. Les osonenques van remuntar un gol en contra en la primera meitat, 1-2 al descans, però en la segona no van poder aturar l’efectivitat de les aragoneses, que es van imposare per la mínima. Les semifinals d’avui seran: Telecable-Vila-sana (17 h) i Fraga-Palau (19.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)