Copa

El Vila-sana cau en els penals contra el Telecable en la primera semifinal

El Vila-sana Coop. d’Ivars perdut avui a Vilafranca en els penals –2-2 (2-0)– contra el Telecable, el vigent campió, en la repetició de la darrera final de la lliga europea i dels duels de quarts de la competició continental d’enguany en què l’equip de la Plana d’Urgell es va revenjar deixant fora de la final a quatre les asturianes, les campiones, que avui s’hi han regirat. En clau de copa, el Telecable va eliminar l’any passat a Calafell les de Lluís Rodero en la semifinals (4-2) i ha repetit. L’equip de Tasha Lee jugarà demà la final contra el vencedor del duel entre l’Esneca Fraga i el Generali Palau, que també es van veure les cares en la semifinal del 2023.

Gimena Gómez, aprofitant un rebuig de la portera del Telecable, ha avançat el Vila-sana (1-0 en el 6’) premiant la so@rtida fulgurant del conjunt de Lluís Rodero. Ferreira, però, ha empatat desviant amb intenció una bola dins del quadre (1-1 en el 14’) en el marc d’un partit d’alta intensitat en què l’equip asturià s’havia espavilat. Barcons ha fet un golàs però els àrbitres han assenyalat penal. Flor Felamini l’ha llançat però Hidalgo l’ha rebutjat (16’). En plena voràgine asturiana i desencís del Vila-sana pel gol anul·lat, Marta Piquero ha avançat el Telecable desviant un tret llunyà de Maria Igualada (2-1 en el 17’).

Coelho ha evitat el tercer del Telecable frenant Roces en una acció de contraatac claríssim (33’). El Vila-sana ha tingut ocasions per donar i vendre neutralitzades per la portera xilena Fernanda Hidalgo fins que la gran Luchi Agudo ha signat amb mestria el 2-2 (42’) estavellant des del darrera la porteria la bola expressament en una defensa contrària. Una acció de crac.

Coelho li ha tret un penal a Almeida per una blava a Silva (44’) i el Vila-sana també hauria pogut evitar la pròrroga de penal, però Victòria Porta no ha pogut batre Hidalgo a 2:29 del final. El Telecable tenia 8 faltes i el Vila-sana, cinc. El conjunt asturià s’havia quedat sense Piquero per lesió. Ha tornat en la tanda de penals després d’una pròrroga sense gols ni boles aturades en què tots dos equips haurien pogut sentenciar. Els gols de Lolo i Roces en la tanda han decidit la semifinal. El Vila-sana ha fallat els quatre penals. Piquero no ha hagut de llançar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)