Copa

El Generali Palau venç el Fraga i es jugarà el títol amb el Telecable (1-2)

El Generali Palau ha derrotat l’Esneca Fraga per 1-2 amb remuntada inclosa en la segona semifinal de la copa femenina que es juga a Vilafranca del Penedès i disputarà demà diumenge la final (12 h) contra el Telecable, que ha eliminat el Vila-sana Coop d’Ivars en la tanda de penals. El Palau va jugar i perdre la final de l’any passat contra el Telecable a Calafell i també havia perdut la de Lleida 2022 davant del Martinelia Manlleu i la del 2021 a la Corunya també contra el conjunt osonenc. Buscarà, doncs, el seu primer títol en la competició. El Telecable en té cinc en el palmarès.

Busquets, sola, no ha pogut batre Anna Ferrer, que s’ha reivindicat (7’). Florenza ha enviat una bola verinosa al pal (8’). Però el Fraga, amb menys possessió, també amenaçava en els contraatacs.De fet, el conjunt de la Franja s’ha avançat amb un gol de Rebeca González (1-0 en el 20’) que ha encès les alarmes. Temps d’Ivan Sanz.

El Palau ha sortit com una piconadora en el segon temps. Fontdeglòria ha fet l’1-1 i Florenza ha avançat les vallesanes (1-2) quan tan sols s’havien consumit dos minuts. Lèquip vallesà s’havia espolsat la pressió d’anar per sota amb un desplegament físic i un plantejament valent que ha minimitzat cada vegada la possessió aragonesa. Florenza ha tingut la sentència de falta directa quan el Fraga ha comès la desena falta a 4:21, però Ferrer li ha endevinat la intenció. Simultàniament, en una imatge curiosa, al darrera de la porteria, directius del Vilafranca celebraven l’ascens i el retorn a l’OK Lliga masculina abans de jugar demà. El triomf de l’Olot per 3-1 contra el Vic li ha atorgat l’ascens matemàtic.

Sigui com vulgui, en la jugada posterior, el Palau ha fet la novena falta, encara amb 3:41 per davant i res decidit. El Fraga ha atacat sense portera en el darrer minut però no ha pogut forçar el temps afegit

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)