OK Lliga

El jove Eloi Cervera renova amb el Barça fins al 2027

L’igualadí amplia el seu contracte tres temporades i tindrà fitxa del primer equip

El Barça i Eloi Cervera han arribat a un acord per ampliar el contracte fins al 30 de juny del 2027. El jove jugador igualadí, de 18 anys, seguirà tres temporades més en el conjunt blaugrana i disposarà de fitxa del primer equip, encara que està en la categoria júnior. Eloi Cervera va arribar aquest estiu provinent de l’Igualada Rigat, equip on es va formar i amb el que va debutar a l’OK Lliga la temporada passada, precisament contra el Barça.

En aquesta temporada amb el primer equip del conjunt blaugrana ha disputat 36 partits i ha marcat 6 gols en les diferents competicions: 3 a l’OK Lliga, 2 a la copa Intercontinental i 1 a la copa, i ha repartit assistències. En declaracions als mitjans del club Eloi Cervera ha explicat: “És una alegria molt gran. La confiança que m’està donant el club és d’agrair. Molt content de poder seguir sumant anys al millor club del món. A fer-ho el millor possible i seguir endavant.” També ha comentat: “Per mi és tot un somni. Ha sigut molt fàcil entre cometes. Arribar a un club com el Barça no és senzill i tant els companys, com els membres de l’staff i els directius m’han ajudat molt i estic molt agraït.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)