OK Lliga

El Rivas baixa i el Girona s’assegura el ‘play-out’

La darrera jornada de diumenge vinent acabarà de decidir moltes coses en l’OK Lliga

La penúltima jornada de l’OK Lliga ha decidit el descens de l’Adiss Rivas i que el Garatge Plana Girona jugarà el play-out per no baixar. El conjunt gironí ha plantat cara al Barça i ha perdut per 7-4, però en el minut 45 guanyava per 3-4. La diferència ha arribat en l’últim minut quan ha atacat de cinc buscant l’empat i els blaugrana han sentenciat. Grau ha marcat 4 gols i Bargalló 3.

La derrota del Rivas a la pista de l’Igualada Rigat (4-2) l’hi ha fet perdre la categoria. Queden tres punts en joc i està a tres punts dels gironins, però te la diferència de gols particular en contra. La victòria dels igualadins els situa provisionalment en el play-off i fa que evitin haver de disputar l’eliminatòria de permanència. La derrota del Senergy Renovables Sant Just a la pista del Noia Freixenet (5-3) el fa baixar a la novena plaça.

El Reus Deportiu Virginias ha perdut a casa per la mínima, 1-2, contra el Finques Prats Lleida, amb polèmica final. Els reusencs han reclamat un gol en el darrer instant, però els àrbitres han dit que era fora de temps. El Recam Làser Caldes ha guanyat a la pista del Voltregà Movento Stern per 2-3, mentre que el Parlem Calafell ha derrotat el Mataró per 4-1. El Liceo ha guanyat a la pista de l’Alcoi per 1-4.