OK Lliga

El Garatge Plana Girona jugarà el ‘play-out’

Hoquei sobre patins. Planta cara al Barça i guanyava (3-4) a cinc minuts del final

Barça 7 Gar. Plana Girona 4

BARÇA:Carles Grau, Alabart, Bargalló, Marc Grau i Rodrigues -equip inicial–; Panadero, Barroso, Llorca, Cervera i Sergi Fernández.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Pau Fernández.GOLS:0-1 (3’) Vázquez. 1-1 (5’) Marc Grau. 2-1 (7’) Marc Grau. 2-2 (25’) Bogers. 3-2 (29’) Bargalló. 3-3 (30’) Ramon. 3-4 (41’) Madal. 4-4 (45’) Bargalló. 5-4 (48’) Bargalló (f.d.). 6-4 (50’) Marc Grau. 7-4 (50’) Marc Grau.ÀRBITRES:R. Fernández i O. Garriga.FALTES:6 del Barça i 11 del Girona.

El Garatge Plana Girona va evitar el descens directe i es va assegurar jugar el play-out. El Rivas va perdre i va baixar de l’OK Lliga. Els gironins van plantar cara al Barça en tot moment i guanyaven cinc minuts abans del final (3-4). El Barça va capgirar el partit i amb el 5-4 el Girona va atacar de cinc i sense porter, i va encaixar dos gols més.