Més hoquei

El Cent Patins i el Tucans jugaran la final de la lliga elit femenina d’hoquei en línia

Els dos conjunts catalans han superat les semifinals aquest cap de setmana

El Rubí Cent Patins i el SAB Tucans ASME de Sant Adrià del Besos jugaran la final de la lliga elit femenina d’hoquei en línia després de superar aquest cap de setmana les semifinals del play-off. El Cent Patins ha eliminat al Tres Cantos de Madrid i el Tucans al CPLV Munia Panteras de Valladolid.

El conjunt de Rubí ha superat al seu rival en dos partits, va guanyat el primer a Madrid per 3-4 en la pròrroga, i a casa s’ha imposat un clar 6-2. El conjunt de Sant Adrià del Besos ha necessitat els tres partits per accedir a la final. Va guanyar a Valladolid en el primer partit per 3-4, però en el segon, jugat dissabte, ha perdut a casa per 1-5. En el tercer i definitiu de diumenge s’ha imposat clarament per 6-1.

La final entre els dos equips catalans es jugarà també al millor de tres partits. El primer serà a la pista dels Tucans i encara no té data, i el segon i el possible tercer a la del Cent Patins el 25 i 26 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.