OK Lliga

El Sant Just jugarà el ‘play-off’ contra el Barça i el Reus és cap de sèrie

El Reus Virginias ha guanyat amb autoritat per 0-6 a la pista del Garatge Plana Girona, que no s’hi jugava res, i serà el quart cap de sèrie en el play-off pel títol, fet que li permetrà tenir el factor pista favorable en els quarts al millor de tres partits. El seu rival serà el cinquè, el Parlem Calafell, que ha perdut a la pista del descendit Rivas (2-1). El Barça se les heurà amb el Senergy Renovables Sant Just, que ha empatat a casa amb l’Igualada Rigat (5-5) i ha confirmat la seva condició d’equip revelació accedint a Europa. Serà la repetició de la final de copa que es van endur els blaugrana (0-6). El Noia Freixenet s’enfrontarà a l’Igualada i el Liceo es jugarà el passi a semifinals davant del Voltregà. Les eliminatòries es jugaran al millor de tres partits els dies 18, 25 i 28 de maig. El play-out de descens –18 i 25 de maig i 1 de juny–el jugaran l’Alcoi i el Girona, amb avantatge en el factor pista pels alcoians. L’eliminatòria pel novè i desè lloc la disputaran el Lleida i el Caldes –18 i 25 de maig i 1 de juny–, que s’hi jugaran una plaça en l’Europe Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció