OK Lliga

Gelmà i Aragonès anuncien que no seguiran al Reus la propera temporada

Ho han dit plegats en un vídeo penjat a les xarxes socials

David Gelmà i Sergi Aragonès han anunciat que no continuaran en el Reus Deportiu Virginias la propera temporada. Els dos ho han fet de manera conjunt en un vídeo que ha penjat el club roig-i-negre en la seva xarxa X en la que els dos s’acomiaden de l’afició i es veuen imatges d’alguns gols que han marxat. David Gelmà, de 30 anys, va arribar fa tres temporades provinent del Girona, mentre que Sergi Aragonès, de 28 anys, va arribar aquella mateixa campanya en el mercat d’hivern després de deixar el Benfica. El proper destí de Sergi Aragonès serà el FC Barcelona.

El missatge conjunt de comiat dels jugadors:

“El Reus ens ha donat l’oportunitat de gaudir de nits màgiques. Els reusencs ens heu donat molta vida. Però ara toca dir-vos adeu. Us volem anunciar que la propera temporada no seguirem vinculats al primer equip d’hoquei patins del Reus Deportiu Virginias. Gràcies per tots els records, moments únics, inoblidables que quedaran a la nostra memòria per sempre. Ara marxem, però sempre us seguirem des de la distància, sempre us portarem al cor. Ens queda un últim títol per tancar de la millor manera aquesta etapa amb vosaltres.

Força Reus”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)