Més hoquei

La 3a GoldenCat es jugarà a Cerdanyola del 29 d’agost a l’1 de setembre

La tercera edició de la GoldenCat, competició internacional que impulsa la Federació Catalana de Patinatge, es jugarà els dies 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre a Cerdanyola del Vallès amb la participació i les seleccions de Catalunya, Portugal, França i Itàlia en categoria masculina i Catalunya, Portugal, França, Itàlia i Argentina –com a gran novetat–en la categoria femenina. Les seleccions rivals de Catalunya estaran preparant el mundial que s’ha de jugar a Itàlia en el marc dels World Skate Games 2024, que aplegaran de nou totes les disciplines del patinatge del 6 al 22 de setembre.

La GoldenCat serà, un cop més, un esdeveniment rellevant dintre la Setmana Catalana de l’Esport, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i que pretén ser la gran festa de les seleccions catalanes. A la vegada, serà la competició prèvia als World Skate Games, els mundials de patinatge que aquest any, es celebraran a Itàlia durant el mes de setembre.

El Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès ha estat l’escenari escollit per fer aquesta presentació on hi ha assistit Benjamí Pons, president de la Federació Catalana de Patinatge, Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, Òscar Pons, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cerdanyola, Mario Núñez, president del Cerdanyola Club d’Hoquei i Alfred Verdaguer, responsable de seleccions de la federació. Precisament.

Paral·lelament a aquest torneig, la federació també organitzarà un 3x3 amb clubs catalans i un Torneig Internacional sub13 de seleccions (masculí i femení). En aquesta edició, la federació compta amb el suport incondicional del Cerdanyola Club d’Hoquei i de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Aquesta competició està programada a l’agenda com un dels millors tornejos internacionals organitzats per la Federació Catalana de Patinatge i també un dels millors de tot el panorama esportiu català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)