OK Lliga

El ‘play-out’, l’hora de la veritat

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona visita demà la pista de l’Alcoi en el primer partit de l’eliminatòria de permanència a l’OK Lliga. El tècnic Xevi Garcia ho veu molt anivellat

El play-out de permanència determinarà a partir de demà, al millor de tres partits, si el PAS Alcoi o el Garatge Plana Girona continuen a l’OK Lliga la temporada que ve. El conjunt gironí ha marxat avui cap a Alcoi per jugar demà (12.30 h) el primer duel per decidir l’últim equip que perdrà la màxima categoria. Els alcoians tenen el factor pista a favor perquè van quedar per damunt en la classificació, van sumar més victòries i més punts, però en el darrer minut del darrer partit de la fase regular van caure en aquesta eliminatòria. Els gironins fa setmanes que saben que el mal menor era jugar el play-out, ho tenen assimilat i també disposen de l’experiència d’haver-lo disputat les dues darreres campanyes i haver mantingut la categoria, tot i que llavors tenien el factor pista a favor.

L’entrenador del conjunt gironí, Xevi Garcia, va explicar que visiten l’Alcoi amb la intenció de guanyar, tot i que també va manifestar que és un rival molt perillós, té homes amb experiència i és una pista complicada per jugar. Xevi Garcia considera que serà una eliminatòria molt igualada i que tenen el 50% de possibilitats. Vol començar a decantar el play-out a favor seu amb un primer triomf, encara que sigui en els penals. El segon partit es jugarà el dissabte 25 al pavelló Palau 2, mentre que si cal un tercer partit es disputarà un altre cop a Alcoi el dissabte 1 de juny. En la fase regular de l’OK Lliga, l’Alcoi va guanyar per 4-2 el Girona a la seva pista, mentre que els gironins es van imposar davant la seva afició per 2-0.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)