OK Lliga

Derrota molt dolorosa del Girona en els penals

Hoquei sobre patins. Els gironins guanyaven per 1-2 i l’Alcoi va empatar a 12 segons del final de la pròrroga. El alcoians s’avancen en el ‘play-out’

Alcoi (1) 2 (1) Girona (0) 2 (0)

PAS ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Canet, Pérez i Ceschin –equip inicial–; Gil, Domínguez, Verdú, Hernández i Oltra.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Àlex Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Fernández.GOLS:0-1 (3’) Vázquez. 1-1 (7’) Formatjé. 1-2 (54’) Vázquez, de falta directa. 2-2 (60’) Pérez. Penals: 1-0 Hernández.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Canet.FALTES:8 de l’Alcoi i 10 del Girona.

El Garatge Plana Girona va encaixar una derrota molt dolorosa en el primer partit del play-out de permanència a la pista de l’Alcoi en caure en els penals (1-0) després de l’1-1 al final del temps reglamentari i del 2-2 al final de la pròrroga. Els gironins guanyaven en el temps suplementari per 1-2 i tenien la primera victòria a tocar, però els alcoians van atacar de cinc i sense porter en l’últim minut i a 12 segons del final van empatar. En els penals el Girona no va estar gens encertat i no en va marcar cap, mentre que l’Alcoi en va anotar un i es va emportar la victòria. El segon partit de l’eliminatòria de permanència en l’OK Lliga es jugarà el dissabte 25 (20 h) al pavelló de Palau II de Girona, i els gironins han de guanyar per forçar el tercer i definitiu partit. Si perden baixaran a l’OK Lliga Plata.

El Girona va sortir molt centrat i en el minut 3 Marc Vázquez va culminar un contraatac i va avançar els gironins (0-1). L’Alcoi es va refer molt aviat i en el minut 7 Ferran Formatjé va empatar amb un xut potent i llunyà. El joc era intens i els dos equips van començar a tenir ocasions. El porter del Girona Jaume Llaverola va començar a fer bones aturades i va evitar que els locals tornessin a marcar. El Girona va enviar la pilota al fons de la xarxa de l’Alcoi, però els àrbitres no van donar gol per una falta prèvia. Amb l’1-1 es va arribar al descans.

En la segona meitat els gironins van sortir a buscar el gol, però no va arribar i a mesura que van anar passant els minuts l’Alcoi va posar a prova la defensa i el porter visitant. El marcador no es va moure i es va arribar a la pròrroga.

A 1 minut del final de la primera part del temps suplementari, el Girona va disposar d’una falta directa i Marc Vázquez va fer l’1-2. En la segona meitat de la pròrroga, l’Alcoi va fer patir els gironins i va disposar d’una falta directa i d’un penal en un minut de marge. Jaume Llaverola els va aturar tots dos. En l’últim minut, però, va arribar el gol de l’empat de Gonzalo Pérez. En els penals cap dels cinc llançadors gironins va anotar i només Manel Hernández va marcar i va donar el triomf al seu equip.