OK Lliga

El Noia venç l’Igualada i el Voltregà perd contra el Liceo en el primer partit del ‘play-off’

El Girona encaixa un dolorosa derrota en els penals a Alcoi en el ‘play-out’

El Noia Freixenet s’ha avançat en els quarts de final del play-off pel títol de l’OK Lliga al guanyar per 6-3 l’Igualada Rigat, mentre que el Voltregà Movento Stern ha perdut en la seva visita a la pista del Liceo per 5-2 en el primer partit de la seva eliminatòria. Els osonencs han anat dos cops per davant en el marcador al marcar Burgaya en el minut dos de partit i desfer Serra l’empat al fer l’1-2 amb que s’ha arribat al descans. Els gallecs han sortit decidits a remuntar i amb dos gols en els primers dos minuts s’han situat amb un 3-2, i han sentenciat en els do€s últims minuts.

Els de Sant Sadurní han dominat més, però els igualadins mai s’han desconnectat i s’han mantingut dins del partit. La primera meitat ha estat intensa, amb molts gols, i amb el conjunt local remuntant el gol inicial en el primer minut dels igualadins. S’ha arribat al descans amb un 4-2. En la segona meitat ha estat el Noia el que ha marcat en els primers segons, i ja no ha deixat que els igualadins fessin perillar la seva victòria. Rovira ha marcat dos gols pel Noia.

El Garatge Plana Girona ha encaixat una dolorosa derrota en el primer partit del play-out de permanència a la pista de l’Alcoi al caure en els penals (1-0) després de l’1-1 al final del temps reglamentari i del 2-2 al final de la pròrroga. Els gironins guanyaven en el temps suplementari (1-2) i han encaixat el gol de l’empat a 12 segons del final. Marc Vázquez ha marcat els dos gols del gironins i el porter Jaume Llaverola ha fet bones aturades en moments complicats. En els penals el Girona no n’ha marcat cap i l’Alcoi n’ha fet un i s’ha emportat la victòria.

En el play-off del novè al desè lloc el Finques Prats Lleida ha agafat avantatge al guanyar per 7-3 el Recam Làser Caldes. Al descans ja dominava per 4-2. Sebastià Moncusí ha marcat tres gols pels lleidatans i Biel Pujades dos pels calderins.