Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

MONJOS 7 - BORBOLLA 6

El Monjos va guanyar el Borbolla en un partit amb molt encert de cara a gol.Els dos equips van buscar el gol des dels primers minuts i al descans ja hi havia un 5-3 en el marcador. En la segona meitat els Monjos es van avançar fins a un 7-4 però els gallecs van reduir diferències i van poder empatar amb una falta directa a 9 segons de la fi que va anar al pal. / J. BOQUERA
MONJOS:
De Moya, Varias, Cáceres, Moreno i Brichs –inicial–; Boira, Martí i Sellés.
BORBOLLA:
Bruno, David, Togores, Alen i Martiñan –inicial–; P. Arias, F. Arias i Hugo.
GOLS:
1-0 (4') Varias. 1-1 (7') Martiñan. 2-1 (7') Cáceres. 3-1 (14') Boira. 4-1 (16') Martí. 4-2 (16') Alen, de penal. 5-2 (17') Boira. 5-3 (19') Alen. 5-4 (26') Togores. 6-4 (28') Brichs. 7-4 (37') Varias. 7-5 (41') Alen, de falta directa. 7-6 (44') Alen, de penal.