Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA FEMENINA

Repetir la igualtat, l'emoció i la lluita

El Maheco Cerdanyola defensa el títol, i el Voltregà i el Biesca tornen a ser els aspirants

La lliga només té tretze equips, deu catalans, i hi debuta el Girona, que va pujar

L'OK Lliga femenina arrenca dissabte amb la intenció de tornar a ser una competició disputada i emocionant com la de la temporada passada en què el títol es va decidir en la darrera jornada entre tres aspirants a guanyar-lo. El Maheco Cerdanyola defensarà el seu títol de campió contra un Voltregà i un Biesca Gijón que tornen a sortir com a favorits i que mantenen els seus blocs, mentre que l'Arenys de Munt i el Vilanova tenen plantilles per estar just al seu darrere.

La llista de deu equips catalans –de tretze participants–, en aquesta màxima categoria es completa amb el Fontanellas i Martí Igualada, el Sant Cugat, el Bigues i Riells, el Noia Freixenet, l'Sferic de Terrassa i el Girona. El conjunt gironí va aconseguir l'ascens la temporada passada i en aquesta podria estar entre els millors després de reforçar-se amb tres jugadores argentines que acaben de ser proclamades campiones mundials. Completaran l'OK Lliga l'Alcorcón i el Vigo, que també va aconseguir l'ascens. Aquest any només seran tretze els equips en competició, ja que la tercera plaça d'ascens no es va cobrir i cap equip va voler ocupar aquest lloc vacant.

En la primera jornada ja hi ha un interessant enfrontament entre dos dels aspirants al títol, el Voltregà i el Biesca Gijón, que s'enfrontaran a Sant Hipòlit de Voltregà. El campió, el Cerdanyola, no jugarà en aquesta primera jornada, ja que ha ajornat el seu partit amb l'Alcorcón perquè el pavelló està ocupat pel Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.

LA LLIGA

Els participants
El campió:
Cerdanyola.
Els nous:
Girona i Vigo Stick.
Els 10 catalans:
Maheco Cerdanyola, Voltregà, Arenys de Munt, Vilanova, Bigues i Riells, Fontanellas i Martí Igualada, Sant Cugat, Noia Freixenet, Sferic de Terrassa i Girona.
La resta:
Biesca Gijon, Alcorcón Cat's Best i Vigo Stick.
La competició
Les dates:
L'OK Lliga femenina s'inicia el 16 d'octubre i finalitza el 4 de juny del 2011.
13 equips:
Només competiran 13 equips perquè una de les places d'ascens no es va cobrir.
Descensos:
Els dos últims després de les 26 jornades baixaran. Les places de descens són tres, però hi ha un equip menys i l'últim lloc no l'ocupa ningú.
La primera jornada
Igualada - Vigo
Sant Cugat - Arenys de Munt
Girona - Bigues i Riells
Voltregà - Biesca Gijón
Cerdanyola - Alcorcón
ajornat
Sferic Terrassa - Vilanova
14 novembre
El Noia descansa
Sferic Terrassa - Vigo
de la 2a jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)