Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS / 1A ESTATAL

TORDERA 3 - FERGO AISA SANT FELIU 2

El Tordera va guanyar el Sant Feliu i queda com a líder en solitari de la primera estatal. Els dos conjunts van buscar la victòria, que es va decidir a dos minuts de la fi. Els torderencs van jugar a un nivell bastant alt i el Sant Feliu els hi van posar molts problemes, i van saber empatar en dues ocasions. El porter local Luzón va tenir una bona actuació. El triomf pels maresmencs es va decidir a dos minuts del final del partit en un tir a mitja distancia d'Uribe. / EL 9
TORDERA:
Luzón, Pujol, Uribe, Piera i Miguel Ángel Sánchez –inicial–; Bernabé Garcia i Serra.
FERGO AISA SANT FELIU:
Jordi Garcia, Valls, Casals, Llargués i Fariza –inicial–; Vila, Fajas, Casabayó i Altayó.
GOLS:
1-0 (9') Sánchez. 1-1 (14') Fariza. 2-1 (15') Piera, de falta directa. 2-2 (36') Vila, de falta directa. 3-2 (48') Uribe.