Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS / 1A ESTATAL

MONJOS 2 - OVIEDO 2

Els Monjos van cedir els primers punts a casa en empatar a dos gols contra l'Oviedo, un equip que encara no havia puntuat fora de casa. Després d'una primera meitat anivellada i sense gols, els asturians es van avançar en dues ocasions en la segona part. Sebas Moreno va empatar els dos cops, la segona en transformar una falta directa a un minut del final del partit. / EL 9
MONJOS:
De Moya, Varias, Boira, Cabrils i Moreno –inicial–; Oleguer i Brichs.
OVIEDO:
Canelas, Chus, Juan José, Miranda i Pablo García –inicial–, Coto, Isla i David González.
GOLS:
0-1 (28') Coto. 1–1 (44') Moreno. 1-2 (48') Miranda. 2-2 (49') Moreno, de falta directa.