Torelló, Romeu, Albert Grau, Gerard Teixidó, Anguita, Urbano, Santi Teixidó, Molas i Carles Rodríguez.

MORITZ VENDRELL:

Carles Grau, Ruiz, Julivert, Pena, Cristian Rodríguez, Jordi Garcia, Albesa i Esteva.

GOLS:

0-1 (13') Julivert. 0-2 (40') Cristian Rodríguez. 1-2 (41') Anguita, de penal. 2-2 (42') Albert Grau. 2-3 (50') Albesa, de falta directa.

ÀRBITRES:

J. Gómez i Veiga.

El Voltregà va ser derrotat a casa pel Vendrell, en un partit que es va decidir a 14 segons del final en transformar els visitants una falta directa discutida. Els de Sant Hipòlit feia tres partits seguits que no perdien. El Voltregà es va topar amb una bona defensa dels visitants i no la va poder superar. En el primer temps els visitants es van avançar i van saber mantenir l'avantatge fins a deu minuts del final, en què la van ampliar amb el 0-2. Els locals van reaccionar amb dos gols en menys d'un minut (2-2) i van anar a buscar el triomf. Van desaprofitar una falta directa, i a catorze segons del final els àrbitres van discutir per si assenyalaven la desena falta d'equip o no contra el Voltregà; ho van fer i el Vendrell va marcar de falta directa.