OK Lliga

HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Sense marge a Vilanova

El Barça no pot fallar, en un partit transcendent, si vol revalidar el títol

El Vic ha de posar fil a l'agulla per continuar empaitant el Liceo

Josep Lluís Delriu
TÈCNIC DEL VILANOVA
«Ells són conscients que no tenen marge d'error i estaran superconcentrats. Hem d'aconseguir que el partit sigui igualat perquè els pesi la pressió»
David Páez
JUGADOR DEL BARÇA
«Estem jugant bé i ens entrenem bé. Anem a Vilanova a guanyar. Encara hi som a temps. És una pista complicada, però a hores d'ara totes ho són»

El Barça se la juga a les Casernes contra el Vilanova, perquè ha de recuperar el terreny que ha cedit fins ara. Els blaugrana tindran en aquesta part final de la primera volta després de visitar els del Garraf els enfrontament directes amb els equips que l'avantatgen en la taula i hi han de mirar d'arribar en les millors condicions possibles. Per això, el triomf avui a Vilanova és inexcusable per al campió de les tretze darreres lligues. Els de Ferran Pujalte són tercers a 10 punts del Liceo, el líder, i a 7 del Reus i tenen els mateixos punts que el quart, el Vic. el conjunt osonenc rep el Reus avui en el duel més atractiu de la jornada quant a igualtat. L'altre partit avançat d'avui divendres és el Blanes-Tenerife. El Liceo, per la seva banda, visitarà demà la pista del Lloret.

Quant a les baixes del Vilanova-Barça, Pujalte no podrà disposar del veterà Carlos López, que té un trencament fibril·lar del múscul recte anterior de la cama esquerra. En el conjunt del Garraf, el davanter cambrilenc Francesc Gil tampoc no jugarà per un trencament en un adductor que el mantindrà apartat fins al primer partit del 2011. Gil s'ha perdut els dos darrers partits del seu equip i és un home destacat per la seva rapidesa i intuïció de cara a porteria. El cervell del Vilanova és Rocasalbas, que també és el tercer màxim golejador de l'equip amb 7 gols. Només el superen Marc Roca amb 8 i Jordi Ferrer amb 9. Com a locals, els de Josep Lluís Delriu només han perdut contra el Reus (1-2) i han empatat contra el Voltregà (5-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)