Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS (1a ESTATAL)

El Sant Feliu no sap fermar un 3-0 i acaba empatant

El Sant Feliu no va fer valer el 3-0 de la primera part i va deixar que el Calafell remuntés i empatés el partit en la segona (3-3). Els visitants van arribar a avançar-se 3-4, però el Sant Feliu finalment va aconseguir el gol de l'empat a 4. El partit va estar marcat pels incidents provocats per alguns seguidors del Calafell que van entrar al pavelló beguts, cosa que fins i tot va obligar a aturar el joc uns minuts.

SANT FELIU-CALAFELL 4-4

SANT FELIU: Turon, Fajas, Vila, Pujadas, Fariza, Llargués, Altayó (2), Casals (2), Valls i Garcia.

CALAFELL: Dalmau, Altarriba, Expósito, Vergés (1), Trilla, Ortoll (1), López (1), Seoane i Andreu.

ÀRBITRES: Dapena i Zárate.