COPA

Un gol d'or decideix el títol

Lee transforma un penal en el minut 47 i fa campió el Voltregà

Corrales havia forçat la pròrroga amb una falta directa

Un gol d'or en la segona pròrroga va donar la victòria al Voltregà contra l'Arenys de Munt (3-4) en la final de la copa de la Reina. Les jugadores blanc-i-blaves van recuperar un títol que havien guanyat les tres primeres edicions però que se'ls resistia des del 2008.

El partit, que repetia la final del 2006, va tenir grans dosis d'emoció. L'Arenys el va començar a la defensiva i va deixar el control del joc al Voltregà, que no va tardar a marcar gràcies a una acció d'Anna Romero (3'). L'Arenys va haver de passar a l'atac i el partit va guanyar intensitat. Un contraatac de Leticia Corrales servia per empatar a 1 en el minut 10. La mateixa jugadora aconseguia l'únic avantatge per a l'Arenys poc després (2-1, 14'), resultat amb el qual s'arribava al descans. El Voltregà va començar el segon temps disposat a capgirar el resultat. En qüestió de segons va aconseguir l'empat. A l'Arenys li va costar resistir l'escomesa del conjunt rival, però va poder aguantar l'empat fins al minut 37, quan Giudicci va fer el 2-3. Un error de Casarramona en l'últim minut li va costar la blava i va donar l'oportunitat a Leticia Corrales d'empatar el partit amb un xut de falta directa.

L'emoció es va intensificar en la pròrroga. L'acció del gol va arribar gràcies a un contraatac que l'Arenys va aturar fent un penal. Tasha Lee el va transformar superant la portera de l'Arenys per sota. «Ha estat un gran partit, digne d'una gran final, amb emoció, bon joc i gols», va valorar l'entrenador del Voltregà, David Bou.

ARENYS DE MUNT
3
CP VOLTREGÀ
4
ARENYS DE MUNT:
Rodríguez, Majó, L. Corrales, N. Corrales, E. Ruiz –inicial–; Pera i Garcia.
CP VOLTREGÀ:
Vives, Lee, Barceló, Giudicci, Romero –inicial–; Casarramona.
GOLS:
0-1 (3') Romero. 1-1 (10') L. Corrales. 2-1 (14') L. Corrales. 2-2 (25') Casarramona. 2-3 (37') Giudicci. 3-3 (39') L. Corrales. 3-4 (47') Lee.